SOS Lapsikylä

N4C työskenteli SOS-Lapsikylän kumppanina uudistamassa kuntien ja kaupunkien tapaa tukea lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

Jaa tämä artikkeli

Hanke sisälsi laajan tutkimuksellisen työn, jonka tulosten pohjalta N4C auttoi SOS-Lapsikylää ja sen kaupunkikumppaneita systemaattisen ja suunnitelmallisen palvelusysteemin uudistuksen käynnistämisessä.

Hanke hyödynsi N4C:n Jonna Heliskosken samanaikaisesti toteuttamaa lapsiperheiden tukipalvelujen käytön tutkimusta ja vaikuttavuuden mallinnusta.

 

SOS Lapsikylän ja N4C:n yhteinen hanke keräsi paljon huomiota

 

Hanke on saanut paljon positiivista huomiota niin valtamedioissa, kunta-alan päätöksentekijöiden keskuudessa, alan keskeisissä instituutioissa ja akateemisen tutkimuksen piirissä.

Hankkeen tuloksia on esitelty OECD Forumissa Pariisissa 2016 ja se on palkittu vuoden Arvotekona 2016 sekä vuoden Lastensuojelutekona 2017.

Hanke kesti 1 vuoden ja 8 kuukautta

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Saa uusimmat artikkelit ja tiedotteet ensimmäisenä

Lisää artikkeleita

Asiakastarinat

Lehto Tilat

Lehto Tilat halusi kehittää asiakasymmärrystään ja asiakaskokemusta ensiluokkaiseksi. Autoimme Lehto Tiloja luomaan heille räätälöidyn, tutkimustietoon ja laajaan kokemuspohjaan perustuvan toimintamallin, minkä avulla he voivat nyt kehittää asiakaskokemustaan systemaattisesti. Yhteyshenkilönämme projektissa toimi Lehto Tilojen myyntijohtaja Jukka Pekonen.

Asiakastarinat

Aalto University Executive Education

N4C:n Olli-Pekka Pohjanmäki on toiminut pitkään valmentajana Aalto EE:n valmennuskokonaisuuksissa. Aalto EE:n toimitusjohtaja Pekka Mattila kertoi kokemuksistaan yli 10 vuotta jatkuneesta yhteistyöstä.